Kan minigolf give store historier?

AskovBladet vil i den kommende tid invitere forskellige askovitter ud til dammen til en snak og et slag minigolf. Gæsterne vil alle have det til fælles, at de udfylder en funktion i enten forenings-, kultur-, eller erhvervslivet her i Askov. De vil blive bedt om at komme med fortællinger fra både deres personlige liv og fra deres virke her i byen. Tilsammen vil disse små historier fra golfbanen fortælle om de ildsjæle, der former Askov og gør byen til det, den er i dag.

Golf – og i lille Askov minigolf – kan noget helt specielt. Det er en sand gentleman’s sport, der er afstressende og foregår i et mageligt tempo. Det er ikke råstyrken, men præcisionen, som afgør partiets udfald. Spillerne har god tid til spillet og dermed til sig selv. Man kan trække sig lidt tilbage fra hverdagens jag og tænke tingene ordentligt igennem.

Men nok om det. Pointen er, at sporten samler på tværs af sociale, geografiske og politiske skel. Den demokratiske samtale handler om sport, men hvorfor ikke udvidde den derfra? Det er det, vi vil prøve på AskovBladet: med udgangspunkt i spillet og de seks minigolfbaner vil vi finde ud af, hvem vi er her i Askov og hvorfor dette lille sted er så speciel, som den er.

Redaktionsmøde på golfbanen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: