Meget mere end bare Badminton

Af: Ines Kajkus

Ved Vejens Idrætscenter forbi receptionen mod Hal 2, vil man hver tirsdag og torsdag formiddag blive mødt af lyden af latter, samt ketsjere som rammer fjerbolden med fuldt sving. 

Her kan man blandt andet støde på Ingemann Tværmose på 78 år og alle hans holdkammerater. Den yngste på holdet er 69 år gammel; ‘’Det er vores dreng’’ lyder det fra de andre, som er en anelse ældre. De resterende på holdet er mellem de 74 og 79 år.

De mødes her i Vejens Idrætscenter to, nogle gange tre, gange om ugen til en omgang badminton. De starter altid dagen ud i kantinen med en kop kaffe. Her udveksles der en hel masse vittigheder, og så bliver der ellers sludret igennem. 

Det har de gjort i lidt over 20 år nu, og det kan især mærkes på atmosfæren, når man møder dem sammen. Der flyver drillende kommentarer ind fra højre og venstre fra de forskellige holdspillere, og det hele tages med et stort smil.

Her ses blandt andet Ingemann og tre af hans holdkammerater

Her ses Ingemann Tværmose og nogle af hans holdkammerater

Og skønt de har et super sammenhold og hygger sig i hinandens samvær, så betyder det jo ikke, at de ikke får sved på panden. Der er selvfølgelig også plads til, at de kan udfordre hinanden. ‘’Jeg har spillet siden ‘69’’, lyder det fra den ene, som har spillet en stor del af sit liv. 

Og han er ikke blevet bedre’’, lyder det kækt fra Ingemann.

Selvom de fleste af dem primært kommer for at få noget motion med ind i hverdagen, så er der også plads til, at man kan tage en pause på bænken, og få drøftet diverse. Det er nemlig meget mere end bare badminton, det er et sammenhold og et venskab. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: