Syv år med Musse ved roret

Fredag var en festdag på det lille lokale værtshus Askotten.
Det var 7-årsdagen for, at Musse overtog stedet fra sin forgænger, og det blev fejret med livemusik og højt humør.

Af Villiam Skovmand

Det var tydeligt for en hver, som passerede værtshuset, at der var god stemning på Askotten fredag aften. Det var proppet med mennesker og udenfor stod folk og røg cigaretter i små klynger. De blå lys inde på stedet skinnede igennem de duggede ruder, så de fleste forbipasserende blev fristet af at kigge ind. Det sekund man trådte ind på værtshuset ramtes man af en følelse af hygge. Stedet var pyntet op med store balloner formet som syvtaller.  Denne aften var der ikke nogen, der spillede dart, og alle sad ved deres borde eller var ude og danse i mens Bøllebanden bestående af Rasmus Bøllehus og Simon Maegaard lagde soundtrack til aftenen med en maratonkoncert, som varede næsten fem timer.

På værtshuset fik vi en kort snak med to stamgæster på stedet, Kurt og Jytte.
De sidder ofte sammen på Askotten og mødes som regel derinde over en øl og et spil dart, denne aften sad de dog bare ved deres bord og hældte på sig med cognac og vodka colaer og nød musikken sammen med deres venner. Da jeg snakkede med dem ved 23.30 tiden havde de efter eget udsagn siddet på Askotten i seks timer.

Der blev smilet, skålet og sunget i stor stil hele aftenen

Da vi forlod Askotten klokken 01.00 var stedet stadig propfyldt, stemningen var i top, og det tydede ikke på at festen ville stoppe lige foreløbig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: